A márka filozófiája

A VIDARON márka faápoló és fadíszítő termékeket ajánl. A márkát Skandinávia inspirálta, ahol elsajátították a megfizethetetlen ajándék - a fa - titkos felhasználási módjait. Megtanulták ügyesen felhasználni, ügyelve, hogy ne veszítsen az értékeiből. A márka neve Vidartól származik, aki a skandináv mitológiában az erdő és fák védője. Most felhasználhatjuk ezeket az ismereteket a VIDARON márka termékeinek köszönhetően.

marka

A márka ajánlata mindenkinek szól, akik átfogó módon szeretnék ápolni a lakásukban található és kellemes hangulatot valamint otthonos melegséget sugárzó falemeket. Olyanoknak ajánljuk, akik biztonságos és nagyon jó minőségű termékeket keresnek. Ez az ajánlat kielégíti nemcsak a hobbisták de a professzionális szakemberek igényeit is, akik a legjobb megoldásokat keresik, mert saját maguk is nagyszerű szakértők.

VIDARON a faápolás és díszítés szakértője.

A márkáról

Miért mi?

A kerti pavilonok, kerítések, pergolák, a kisebb és nagyobb díszítő elemek - minden nap ki vannak téve az időjárási viszonyok, a mikroorganizmusok és rovarok pusztító hatásának. A fenti tényezők együttes hatása eredményezi az anyag romlását, amit másképpen a fa romlásának vagy biokorróziónak nevezünk. Ezeknek a fajta elváltozások sokfélék és különböző méretűek lehetnek illetve többféle sűrűséggel léphetnek fel. Hogy biztosak legyünk abban, hogy az anyag, amiből készültek sokáig megtartja értékeit, hatékony és tartós védelmet kell biztosítani neki.

dlaczego_my

Ha meg szeretnék tartani a különleges tulajdonságait, emlékezni kell a védelmére. Ebből a célból ajánljuk Önöknek a VIDARON márka termékeit, amelyek a fa optimális védelmét, tartósságát és kinézetét fogják biztosítani.