• Mi is az a Polymers Protection?

  A Polymers Protection egy olyan összetevő, amely egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik. Ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, rendkívűl csúszós, szigetelő tulajdonsága van és kémiailag szinte semleges. Az összetevő molekulái közötti kötések rendkívül erősek, így nem lépnek reakcióba más vegyületekkel. Ennek eredményeképpen a Polymers Protection felületéhez nem ragad semmi, ugyanakkor ellenáll az időjárási körülményeknek. A Polymers Protection bevonatnak magas a vízellenálása, így a festett felületeket védi a víz és nedvesség behatolásától.

  Biztonság
  Faelemek védelme
  Mi is az a Polymers Protection?
 • Biztonság

  A termékeinkben található Polymers Protection nem befolyásolja azok biztonságos használatát. A fentieket többek között a Haskell laboratórium illetve az amerikai Élelmiszer és Gyógyszer Ellenőrző Hivatal (FDA – Food and Drug Administration) kutatásai igazolják.

  Polymers Protection
  Faelemek védelme
  Biztonság
 • A Polymers Protection a falemek védelmében

  A Polymers Protection különleges kémiai és fizikai tulajdonságok kombinációja, melyek az összetevő egyedülálló felépítéséből adódnak. A molekulái között kivételesen erősek a kötések, így más vegyületekkel nem lép reakcióba. Ez mind azt eredményezi, hogy a Polymers Protection réteghez nem ragad hozzás semmi!

  Polymers Protection
  Biztonság
  A Polymers Protection a falemek védelmében
A termékekben használt Polymers Protection
 • UV elleni védelem

  Több

  Az UV sugárzás károsítja a lignint, amely összetartja a fa sejtjeit és a stabilitását garantálja. Az UV sugárzás hatásaként a fa felszíne idővel elszürkül és törékennyé válik, ami a teljes széteséshez vezethet. A Polymers Protection köszönhetően a fa rostjai jobban védettek az UV sugárzás káros hatása ellen.
 • Védelem víz és nedvesség ellen

  Több

  A Polymers Protection véd a nedvesség behatolása ellen, növeli a felület vízálló képességét illetve a fa vízlepergető képességét.
 • Nem kioldódó védelem

  Több

  A Polymers Protection megakadályozza, hogy a faelemekből kioldódjanak a védő anyagok, melyek a Vidaron termékeiben vannak jelen.
 • Teljeskörű védelem

  Több

  Azok a termékek, melynek összetételében szerepel a Polymers Protection, magasabb ellenállással bírnak az időjárási viszonyokkal szemben.
VIDARON termékek a Polymers Protection tartalommal
 • Impregnálószer és Vékonylazúr

  Korszerű impregnálószer és Vékonylazúr, Polymers Protection tartalommal, kinti és benti faelemek festéséhez. 6 éves hatékony védelmet garantál.

  Véd a gombák, a gombás elszíneződések illetve a rovarok ellen
  Mélyen behatol
  Ellenáll az időjárási viszonyoknak
  Viaszt tartalmaz - nagyobb vízellenálló képesség
  Benti és kinti használatra
 • Vastaglazúr (L01-L17)

  Magas minőségű vastaglazúr (L01-L17) Polymers Protection tartalommal, kinti és benti fafelszínek festéséhez. 6 éves hatékony védelmet garantál.

  Ellenáll az időjárási viszonyoknak
  Tartós és rugalmas bevonatot biztosít
  Nagyon könnyű használat
  Kiváló minőségű gyanták rendszerét tartalmazza
  Benti és kinti használatra
 • Szuperkiadós Vastaglazúr

  Magas minőségű zselés állagú Lakk - könnyen és kényelmesen használható. Korlátolt csöpögési, fröccsenési és lefolyási tulajdonságokkal rendelkezik a vízszintes felületeken. A faelemeknek állandó és szép színeket illetve kinézetet kölcsönöz. A felületeken egy átlátszó, rugalmas és szatén fényű réteget hoz létre. Tartalmazza a Polymers Protection super protectort és 6 éves hatékony védelmet garantál.

  Szuper hatékony 30 m-ig
  Ellenáll az időjárási viszonyoknak
  Rendelkezik a Biztonságos Játékok - PN-EN 71.3 - tanúsítványával
  Zselés állagú, nem csöpög festés közben
  A bevonat rugalmas és tartós
  Véd az UV sugárzás ellen
  Benti és kinti használatra
 • Impregnálószer és Vékonylazúr

 • Vastaglazúr (L01-L17)

 • Szuperkiadós Vastaglazúr

Ha szeretne többet megtudni a Polymers Protection, használja a számítógépét vagy tabletjét.

Visszatérés a főoldalra