Védje meg a faelemeket - könnyen és hatékonyan

A fabútorok illetve fajátékok ápolása meghosszabítja életüket és a fa természetes esztétikáját kölcsönzi nekik. A felhasználók kényelmében, akik a könnyű használatot és magas hatékonyságot keresik, létrehoztuk a VIDARON Szuperkiadós Vastaglazúrt.

vidaron_lakierobejca_klon_750ml_01A VIDARON márka új terméke egy olyan megoldás, amit díszítő-védő festéshez használhatunk kül- és beltéri faelemek esetében. A termék használata lehetővé teszi a falemek felújítását és egy tartós és esztétikus bevonat létrehozását.

A VIDARON Szuperkiadós Vastaglazúr összetétele könnyebb alkalmazást és magas hatékonyságot biztosít - 30 m2/l-ig egy egyszeri festésnél. A különleges, zselés állagának köszönhetően a készítmény nem csöpög, nem fröcsköl és nem folyik le a függőleges felületen, mindez megkönnyíti az egyenletes felkenését.

istock_000016784243large

A festék adaléka a Teflon® surface protector, amely hatékonyan védi a fát az időjárási viszonyok ellen és bebiztosítja, hogy a fából a védő készítmények ne mosódjanak ki. A termék nem jelent veszélyt a különlegesen érzékenyek számára sem, eleget tesz az európai PN EN 71.3 - Játékok Védelme - normának. A lazúr bevonatot 6 éves garancia szavatolja.

samochodzik_01

A magas minőségű, környezettudatos termék színtelen illetve 11 színű verzióban kapható. Az alkalmazása selyemfényű felületet eredményez, mely kihagnsúlyozza a fa természetes rajzolatát.

polka3

Az új VIDARON Szuperkiadós Vastaglazúrnak köszönhetően a faelemek tavaszi festése igazi örömöt fog okozni.